Vi hjælper dig med at komme godt i gang ved hjælp af støtte fra organisationen, uddannelse og erfaringsudvekslinger. Der er altid nogen, der sidder parat til at hjælpe.
Dit engagement bestemmer din succes. Ekstraordinære indsatser bliver ekstraordinært honoreret.

Benyt dig af chancen for endelig også at blive betalt for dit engagement!
     

Side 1

Side 2

Side 3

Side 4

   

   
 

Udfyld ansøgningsformularen og vi kontakter dig telefonisk med henblik på en møde.

Telefonsamtalen og mødet i øvrigt er naturligvis fuldstændigt uforpligtende, da vi kun ønsker samarbejde med folk, som har den rette indstilling og forståelse for konceptet og mulighederne.

Vi glæder os til at tale med dig.

 
 


Lars,
36 år,
Lystrup

 

  Lars havde arbejdet som udviklingsingeniør i en verdensomspændende virksomhed, der producerer scenelys. Han mistede sit job i en massefyring, da 14 % af medarbejderstaben skulle spares væk.

"Det var i virkeligheden mit held, at jeg blev fyret. Pludselig stod jeg ved denne korsvej – lønslave eller selvstændig erhvervsdrivende?"

"I mit stille sind havde jeg da drømt om at tjene mig selv, men jeg havde ikke troet at det skulle ske lige der. Overvejelsen var forholdsvis kort. Som ansat har man i dag ingen garanti har for at have fast arbejde resten af livet."

"Muligheden for at blive selvstændig var oplagt, da jeg så fordelene ved dette koncept."
 


Lene,
43 år,
Ringkøbing

 

 

  Lene er kontoruddannet og merkonom i regnskab, og har arbejdet indenfor det felt i 24 år.

”Vi er alle i vores familie meget begejstrede for produkterne, da vi med succes har brugt dem til at regulere vægten, og samtidig formået at få en sundere livsstil ind i vores travle hverdag.

Der er tillige udviklet et unikt forretningskoncept for alle som ønsker at blive selvstændige, og som søger personlige udfordringer uden begrænsninger.

Det er mit mål at opbygge en forretning, som giver min familie et økonomisk grundlag for at opretholde en god levestandard og sund livsstil - også på lang sigt.”
 
 

Kontaktinformation | Disclaimer & Copyright | Personbeskyttelse