Forskellen mellem vores koncept og mange andre forretningsmuligheder er, at du hos os kan virkeliggøre din drøm om at arbejde som selvstændig uden at miste dit vante sikkerhedsnet.

Her behøver du heller ikke investere store summer i dit eget firma eller løbe store økonomiske risici. Vi hjælper dig med at bruge de opskrifter som de, der har succes med deres forretning, bruger.
     

Side 1

Side 2

Side 3

Side 4

   

   
 

Her er nogle af fordelene:

Du arbejder med et af verdens hurtigst ekspanderende markeder, og du har adgang til kundegrundlag i det meste af verden. Du får en fremtidsorienteret og fremtidssikret forretningsmulighed.

Du er din egen chef og kan arbejde fra eget hjemmekontor.

Du får en enestående og eksklusiv støtte til iværksættelse og markedsføring. Vi tager dig gennem hele programmet skridt for skridt.

 
 


Jens,
56 år,
Allingåbro

 

  Gennem hele mit voksne liv har jeg arbejdet som selvstændig i en branche med ”speederen i bund”, oftest under tidspres og med krav til et højt kvalitetsniveau til lave priser. Egentlig har det været ydre forhold, som har styret mig og ikke omvendt. Det ønskede jeg at lave om på! Jeg ville selv bestemme over mit liv og min indkomst.

Jeg kom i gang med at bruge produkterne som tilskud til min daglige kost, og blev overbevist om kvaliteten efter få dage. Produkternes kvalitet var helt afgørende for, at jeg også gik i gang med at markedsføre dem.

Nu har jeg en forretning, hvor jeg tjener op til min pension og jeg har samtidig  forbedret min livsstil og min økonomi.
 


Martin,
29 år,
Birkerød

 

 

  Martin arbejder til daglig som selvstændig fysiurgisk massør.

”Jeg har i et stykke tid været på udkig efter noget som kunne udvide mine opgaver i mit daglige arbejde. Jeg faldt over en annonce der tilbød selvstændigt deltidsarbejde.”

”Jeg blev præsenteret for forretningskonceptet, på en meget seriøs og informerende måde. Jeg kunne med det samme identificere mig med opgaven, som går på at hjælpe folk med at nå et mål som de føler sig godt tilpas med.”

”Så nu har jeg udvidet min virksomhed med dette geniale koncept, hvor jeg støt og roligt bygger forretningen op til det jeg ønsker - selvstændigt og hjemmefra.”

 ”Det er en god fornemmelse at hjælpe folk med at skabe de resultater de ønsker og det er en rigtig god fornemmelse at se forretningen vokse."
 
Læs mere

Kontaktinformation | Disclaimer & Copyright | Personbeskyttelse