Konceptet tilbyder den enkelte på en nem og ukompliceret måde en mulighed for at kunne formidle produkterne direkte til kunderne.

Ved at undgå opbyggelsen af oppustede og tunge organisationer, reduceres omkostningerne væsentligt.

Dermed kan en større del af overskuddet deles ud til forhandlerne. Aflønningssystemet er derfor yderst interessant og meget lukrativt.
     

Side 1

Side 2

Side 3

Side 4

   

   
 

En væsentlig faktor for succesen er produkternes kvalitet:

Produkterne er af en sådan kvalitet og succesen med dem så stor, at der ydes total 30-dages returret på alle produkterne.

Vores ernæringsprogram er det eneste af sin slags og har verdenspatent.

Alle produkterne er beskyttede varemærker og kan kun formidles gennem licenserede forhandlere.

 
 


Hardy,
52 år,
Viborg

 

  Jeg har i mange år været chef i flere kommuner med arbejdstider på ofte op til 50 timer ugentlig. Stress og massive daglige udfordringer gjorde, at jeg var virkelig træt og uoplagt, når jeg kom hjem.

Derfor havde jeg havde en drøm! Jeg ville være selvstændig. men med min baggrund som offentlig chef, var det svært at finde en niche som selvstændig, før jeg ved en tilfældighed fik kendskab til dette geniale koncept.

Jeg startede som forhandler den 1. maj 2004. Nu driver jeg en forretning sammen med min kone, hvor jeg selv bestemmer arbejdstiderne. Ingen stress og jag. Jeg har mange glade kunder og masser af hjælpsomme og inspirerende kolleger.
 


Britta,
26 år,
Holstebro

 

 

  "Jeg valgte at starte op som forhandler, efter jeg havde prøvet vægttabsprogrammet, hvor jeg tabte mig. Jeg bruger produkterne hver dag, for at sikre at min krop får optimal ernæring, hvilket giver mig følelsen af energi og velvære."

"I starten arbejdede jeg med forretningen i min fritid, ved siden af min stilling som eksportansvarlig på det tyske og engelske marked for en større dansk virksomhed. Allerede efter 6 måneder havde jeg skabt et fundament til, at jeg kunne vælge at arbejde fuldtids med forretning."

”Jeg nyder meget, at jeg kan arbejde selvstændigt, opbygge den økonomiske sikkerhed omkring mig og min familie, som sikrer at vi har mulighed for at skabe os den fremtid vi ønsker.”
 
Læs mere

Kontaktinformation | Disclaimer & Copyright | Personbeskyttelse