SC-GROUP er en salgsorganisation, som pga. et højtudviklet logistik- og afregningssystem, udelukkende koncentrerer sig om, at markedsføre og sælge produkter af højeste kvalitet indenfor Wellness-industrien.
Efterspørgslen på vores mange produkter og serviceydelser er overvældende. Alene i 2004 var vores omsætning over 60 mio. kr. alene på det danske marked, og vi ekspanderer her i år 2005 til de øvrige Skandinaviske lande.
     

Side 1

Side 2

Side 3

Side 4

   

   
 

Kan du svare "Ja" til følgende:

Jeg arbejder gerne selvstændigt, men har også lyst til at indgå i et team af samarbejdspartnere.

Jeg er behagelig, omgængelig, udadvendt og kan lide at have kontakt med andre mennesker.

Jeg er lærevillig, har nemt ved at tilegne mig ny viden, og er indstillet på at videreuddannelse er fundamentet for min succes.

 

 


Heddie,
56 år,
København

 

  Før Heddie startede med forretningen var hun voksenunderviser. En række ulykker satte en brat stopper for at fortsætte det hidtidige liv.

På bare 2 år har jeg bygget fundamentet til et nyt liv, og er på vej til en livsstil, som jeg ikke ville have kunnet opnå i mit tidligere job. Arbejdet er spændende, og det er dejligt at kunne sige at glæden ved arbejdet er min stærkeste motivation.”

"Min selvskabte arbejdsrytme” betyder alt for mig. Jeg kan frit vælge hvor, hvornår og hvem jeg vil arbejde sammen med. Havde jeg ikke hørt om denne forretning tør jeg slet ikke tænke på, hvilket liv jeg havde haft i dag. Friheden og den fantastiske support har været to af de bærende søjler. Min drøm vil sikre at jeg i al fremtid bliver økonomisk uafhængig.”
 


Annie & John,
36 og 38 år,
Kastrup

 

 

  Før John mødte forretningsmuligheden havde han arbejdet som smed, svejser, gulvsliber og sidst ansat på en døgninstitution. John startede med at bruge vægttabsprodukterne og tabte sig.

Efter en solid arbejdsindsats gennem 12 måneder havde John opbygget en forretning med en indtægt på omkring 30.000 kr. om måneden, og nu ville Johns kæreste Annie, som gennem 11 år har arbejdet som chefsekretær for IBM, også gerne være en del af forretningen.

”Vi nyder meget, at vi kan arbejde sammen og skabe en økonomisk sikret fremtid for os selv og vores familie. Det er nu os, der sørger for, at vores drømme bliver til virkelighed. En mulighed vi ikke havde før, da vi ingen indflydelse havde på vores indkomst.”
 
Læs mere

Kontaktinformation | Disclaimer & Copyright | Personbeskyttelse